Aratam ca o maimuta mongoloida
Noroc ca ala n-a auzit ( cred ca nici nu vorbeam prea clar ) si am dres-o repede. Oricum, la ce fata de dos aveam, putea sa mi-o faca si p'aia.
Azi sunt oarecum mai ok, dar nu 100% bine.

Acum abia inteleg de ce te-a dus gandul la hemorzon. Da, pe undeva se leagagargarita wrote::lol: Deci n-am fost chiar asa pe langa, ca doar aveam si ochii umflati.

Uimitor este ca doar anul trecut, agentii au oprit pe aceasta sosea de viteza 40 de romani care circulau pe contrasens.

Constructia in concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov va fi amanata din cauza lipsei fondurilor, consortiul franco-elen Vinci-Aktor nereusind sa obtina finantarea necesara, au declarat pentru HotNews.ro oficiali ai Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi.

gargarita wrote:Am vazut acum imagini din Varsovia ... impresionant. Dar ma gandesc ... daca ar muri acum 96 de oameni din fruntea statului roman, am plange sau am iesi la un gratar ?

el_che wrote:Constructia in concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov va fi amanata din cauza lipsei fondurilor, consortiul franco-elen Vinci-Aktor nereusind sa obtina finantarea necesara, au declarat pentru HotNews.ro oficiali ai Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi.
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-7131214-inceperea-lucrarilor-constructia-autostrazii-comarnic-brasov-amanata-consortiul-castigator-nu-facut-rost-banii-necesari.htm
![]()

Return to De prin stiri adunate
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest