Author |
Message |
Black Witch
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 4:09 pm |
|
 |
vrajitoare |
 |
Joined: Mon Jul 19, 2004 9:37 pm Posts: 3726 Location: Pestera Monstrului Sacru
|
Bonnie wrote: Moaaaama Sasha, ne-ai zbart! Am citit, inca nu tot  dar cat am citit, zici bine. Mai spun dupa ce termin de citit. O iau incet pe capitole, ca ma zapacesc, eu nu prea sunt tare la politica.  Cam asa ziceam si eu!!!
|
|
 |
|
 |
Black Witch
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 5:59 pm |
|
 |
vrajitoare |
 |
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 6:31 pm |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
nu inteleg de ce dl Plesu se baga in chestiunile astea. si acum la batranete.
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 6:58 pm |
|
|
omul are o opinie si da cu ea. de ce conteaza varsta si cine e? ca doar in tara asta oricine poate spune orice (nu doar antena3), iar daca spui "orice" de destule ori, orice-ul ala devine "adevar" (adevar care pute a miniciuna pentru cineva care poseda si foloseste creier, dar pentru oamenii frumos spalati la minte are greutate de cuvant sfant).
ps. singura critica pe care i-o pot face e ca a uitat sa zica si de tabara aialalta, in rest are totala dreptate.
_________________ .
you will not ignore my signature! 
|
|
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 7:19 pm |
|
|
_________________ .
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 7:33 pm |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
total neintamplator are dreptate  oricine poate spune oricine, dar nu orice subiect merita discutat. oamenii mari nu discuta marunt despre oameni mici. iar eu il credeam un om mare. poate si-a pierdut si el rabdarea.
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 7:37 pm |
|
|
arata-mi si mie pe cineva care nu si-a pierdut rabdarea in tara asta  eu oricum n-o aveam, s-o mai si pierd, dar n-o mai are nimeni. foarte multi n-au rabdare nici sa munceasca sau sa-si vada de treaba lor 
_________________ .
|
|
 |
|
 |
Black Witch
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 7:44 pm |
|
 |
vrajitoare |
 |
|
sasha_eu wrote: total neintamplator are dreptate  oricine poate spune oricine, dar nu orice subiect merita discutat. oamenii mari nu discuta marunt despre oameni mici. iar eu il credeam un om mare. poate si-a pierdut si el rabdarea. Cam asa ceva! Ce-i drept trebuia sa spuna si de tabara cealalta.
|
|
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Tue Sep 04, 2012 10:35 pm |
|
Joined: Thu Jun 05, 2003 6:41 pm Posts: 17245 Location: are
|
Si eu le-am facut o caracterizare foarte apropiata de cea a lui Plesu. Asa e. Fix asa. Si e trist ca are dreptate.
Ca nu zice si de ceilalti, ma rog. Parca a zis ca nu vrea sa dea capra (Baselu) pe gaste.
_________________ "Perseverance does not equal worthiness. Next time you want to get my attention, wear something fun. Low-riding jeans are hot." - House
|
|
 |
|
 |
Bonnie
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 12:23 pm |
|
Joined: Sun Feb 20, 2005 6:55 pm Posts: 5343 Location: Bucuresti
|
Quote: UE nu vrea sa recunoasca ca timp de 1000 de ani populatia coabitanta s-a batut, injurat, omorat, persecutat, urgisit, a derulat conflicte de natura majoritar etnica. Spiritul comunitar este bagat pe gat, formandu-se un viitor luminos, fericit, in care trecutul nu exista. Amintirile negative sunt reprimate, bagate sub pres si cu totii stim ca procesul psihologic de baza nu functioneaza intr-o maniera fericita in acest caz.
Aici sunt foarte multe de comentat in plus, dar esenta este fara indoiala legata de spiritul national al fiecarei tari care este trecut in planul doi. Se baga intr-un recipient comun tari neomogene din niciun punct de vedere, se mixeaza, dar melanjul obtinut nu poate fi inghitit de toti la fel, pentru ca sunt ingrediente pe care unii nu le tolereaza si sunt chiar alergici. Am citit tot ce-a scris Sasha nu din vreo pasiune politica, ci din simplul motiv ca merita tot respectul pentru munca depusa, pentru efortul de a scrie atat de mult, documentat, etc, dar sincer, pe masura ce citeam, tot ziceam ca ma opresc si ei bine, n-am reusit. Si pe bune, mi se pare o analiza foarte pertinenta. 
|
|
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 12:29 pm |
|
|
Sasha e ca Greenspan; daca am inteles ce-a scris probabil ca nu s-a exprimat bine  .
_________________ "Perseverance does not equal worthiness. Next time you want to get my attention, wear something fun. Low-riding jeans are hot." - House
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 3:50 pm |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
Bonnie wrote: Quote: UE nu vrea sa recunoasca ca timp de 1000 de ani populatia coabitanta s-a batut, injurat, omorat, persecutat, urgisit, a derulat conflicte de natura majoritar etnica. Spiritul comunitar este bagat pe gat, formandu-se un viitor luminos, fericit, in care trecutul nu exista. Amintirile negative sunt reprimate, bagate sub pres si cu totii stim ca procesul psihologic de baza nu functioneaza intr-o maniera fericita in acest caz.
Aici sunt foarte multe de comentat in plus, dar esenta este fara indoiala legata de spiritul national al fiecarei tari care este trecut in planul doi. Se baga intr-un recipient comun tari neomogene din niciun punct de vedere, se mixeaza, dar melanjul obtinut nu poate fi inghitit de toti la fel, pentru ca sunt ingrediente pe care unii nu le tolereaza si sunt chiar alergici. sunt de acord. este un subiect vast si mi-ar placea sa ascult comentariile. am incercat sa-l chintesesc pe cat am putut, dar se poate discuta pe atat de multe planuri. Bonnie wrote: Am citit tot ce-a scris Sasha nu din vreo pasiune politica, ci din simplul motiv ca merita tot respectul pentru munca depusa, pentru efortul de a scrie atat de mult, documentat, etc, dar sincer, pe masura ce citeam, tot ziceam ca ma opresc si ei bine, n-am reusit. e bine, n-am terminat scoala degeaba  cand scrieti voi multu mult mult si eu citesc pentru ca ma gandesc cat efort ati depus.  Bonnie wrote: Si pe bune, mi se pare o analiza foarte pertinenta.  multumesc  WebWanderer wrote: Sasha e ca Greenspan; daca am inteles ce-a scris probabil ca nu s-a exprimat bine  . altii s-ar nierva cand i-ai compara cu un mos cu dioptrii  .  dar na ca e simpatic Greenspan.
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 4:00 pm |
|
|
Deci. Sasha. V-am comparat discursurile. Nu dioptriile (Say, porti ochelari?  )
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 4:09 pm |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 10:32 pm |
|
|
Oh! Gotcha! 
|
|
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 11:06 pm |
|
|
omg, vorbim despre ce purtam exact in momentul asta? nu zic nimic 
_________________ .
|
|
 |
|
 |
Black Witch
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Wed Sep 05, 2012 11:59 pm |
|
 |
vrajitoare |
 |
|
|
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 12:33 am |
|
|
Mamaaa, tari georgienii astia!
_________________ .
|
|
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 9:29 am |
|
|
Bunny the Lifeguard wrote: omg, vorbim despre ce purtam exact in momentul asta? nu zic nimic  Nimic porti, nimic zici 
|
|
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 9:38 am |
|
|
Bunny the Lifeguard wrote: Mamaaa, tari georgienii astia! Tari de tot! Desi, daca citesti, unii zic ca prea tari (prea "stat in stat").
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 10:14 am |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
 |
|
 |
noir
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 10:22 am |
|
Joined: Tue Jun 06, 2006 9:13 pm Posts: 3278 Location: Balaceanca
|
io as vrea altceva: nu sa ne despagubeasca ci sa mai treaca o data pe aici, de data asta cu intentia de a ramine mai multa vreme, nu doar asa... in trecere 
_________________ it took 9 years for scientists to crack the human genome just to tell me I share 60% of same DNA as a banana
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 10:32 am |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
Black Witch wrote: interesanta strategia.  tot cred ca nu merg comparatiile cu Georgia, indiferent de tema. este o tara de 4 mil de locuitori, se gestioneaza mai usor decat una mai mare.
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 10:42 am |
|
|
WebWanderer wrote: Bunny the Lifeguard wrote: omg, vorbim despre ce purtam exact in momentul asta? nu zic nimic  Nimic porti, nimic zici  Aveam boxeri, nu mi-as permite sa scriu pe forum in fundu' gol! 
_________________ .
|
|
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: Stirea zilei Posted: Thu Sep 06, 2012 11:56 am |
|
|
sasha_eu wrote: Black Witch wrote: interesanta strategia.  tot cred ca nu merg comparatiile cu Georgia, indiferent de tema. este o tara de 4 mil de locuitori, se gestioneaza mai usor decat una mai mare. Da, probabil ca la noi ar trebui sa dea afara de 5 ori mai multi si sa dea pedepse de 5 ori mai mari  . Si salarii la fel.
|
|
 |
|
 |
|