Nu stiu cum sa denumesc topicul asta...

Comentarii si discutii pe tema fixa. Fara chat, ca se sterge.

Nu stiu cum sa denumesc topicul asta...

Postby Bunny the Lifeguard » Tue Apr 13, 2010 12:34 pm

E vorba de lucruri triste din viata asta...
De pilda povestea baietelului pe care o sa o gasiti pe link-ul atasat de mine, o poveste care pe mine m-a atins foarte mult si (din pacate) singurul lucru pe care am fost in stare sa-l fac au fost cateva donatii... ma zdruncina de fiecare data cand vad fotografiile... daca vi se pare ca puteti ajuta cumva familia care trece prin asa o incercare grea... faceti si voi ce va sta in putinta, sunt sigur ca pana si o vorba buna le-ar fi de ajutor.

nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul original (stelutedemare) dar aici e un link care functioneaza: http://www.oitzarisme.ro/index.php/2009 ... sebastian/
.
you will not ignore my signature! :lol:
User avatar
Bunny the Lifeguard
Master
Master
 
Posts: 7509
Joined: Sat Apr 24, 2004 6:51 pm

Re: Nu stiu cum sa denumesc topicul asta...

Postby Andi » Tue Apr 13, 2010 9:09 pm

Of, Sabin, inteleg ce simti. Tot asa am simtit si eu in urma cu aproape 4 ani, cand am pimit pe email un apel pentru salvarea unui copil. Il chema tot Sebastian - ce coincidenta - si avea nevoie de 60000 de euro pentru un transplant de ficat. L-am vazut in poze, un copil de doi ani, foarte frumos insa pielea lui era infiorator de galbena. Suma mi-a parut imensa si imposibil de adunat. Am donat atunci ceva bani si i-am urmarit cazul. Si minunea s-a produs, au adunat banii... intr-o luna. Sebastian e bine acum, inca mai citesc blogul tatalui sau.
Pe mine Sebastian m-a facut sa constientizez doua lucruri foarte importante: primul - ca sunt multi copii in situatii ingrozitoare, al doilea - ca exista o sansa pentru ei. Banii se pot aduna cu ajutorul unei campanii bine puse la punct.
Eu cunosc blogul "Stelute de mare" - un proiect al unei femei inimoase care a prins foarte bine. De asemenea mai e si "Salveaza vieti", o asociatie de voluntari minunati care ajuta cazurile disperate sa lupte cu birocratia sistemului de sanatate din Romania. Si mai exista si alte locuri unde sunt prezentate cazuri sfasietoare.
Am norocul ca Undo este la randul lui un om foarte sufletist, si am putut mereu sa il implic si pe el. Noi donam destul de regulat banuti pentru diverse cazuri disperate, cu convingerea ca banutii aia, cat de putini sunt ei, conteaza. Si ma bucur de fiecare data cand vad ca bani se aduna si ca acel copilas primeste o sansa.
Asa va fi si cu Sebastian, ai sa vezi. Doamne ajuta ca trupusorul lui sa reziste la lupta cu boala asta ingrozitoare.
10 ani de forum.artelecom.ro
Andi
PR-ul za forumului
 
Posts: 9961
Joined: Fri Mar 21, 2003 12:30 pm
Location: pe ici, pe colo...


Return to Politica, economica, social

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron