Register    Login    Forum    FAQ

Board index » Serioase » Politica, economica, social
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Romania Vs. restul lumii
 Post Posted: Wed Aug 18, 2010 9:25 am 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Tue Jun 06, 2006 9:13 pm
Posts: 3278
Location: Balaceanca
interesant schimbul asta de spio... diplomati intre Rusia si Romania.
Coincidenta dracu` cum se intimpla toate taman acu` cind rominul devine frate cu jidovul. Cind rusii vind uraniu Iranului, acesta urmind sa fie utilizat in scopuri pasnice (my ass :lol: ), pentru a avea cu ce aprinde becurile; cu ce face lumina. Lumina... da` cui? Si unde? :think:

Parerea mea e ca poporul asta de desculti ar trebui sa fie preten cu toata lumea nu sa iste scandal. Pe de alta parte, e corect si normal sa-l trimita inapoi pe """"diplomatul"""" rus. Asta-i procedura. Daca nu-l trimiteau ar fi dovedit inca o data ca sunt niste pussies.
Ce au facut rusii, care din punctul meu de vedere sunt alti desculti / fomisti cu pretentii de super putere (hi2u 21st century, bye bye WW2 / cold war et all), a fost decit o aroganta ca raspuns la arogantele :mrgreen: marinelului.

Io am o teorie care zice ca ORIUNDE ajunge Rromania, in ce se baga, se strica sandramaua si se duce totu` dracului. Orice ar fi planuit si inginerit domnii care ne primesc in hora (UE, NATO etc). Daca teoria sta in picioare, inseamna ca si daca o sa-nceapa WW3 si vom fi printre cei implicati de la bun inceput, nici razboiu` n-o sa fie ceea ce ar trebui si o sa se termine intr-un mod stupid, tipic romanesc. Inca ma gindesc la un scenariu plauzibil dar ma indoiesc ca pot avea rezultate, pt ca tara asta este simply surprising :lol: si face ca cel mai twisted movie ever made sa fie mai predictibil decit un film din seria Die Hard sau James Bond, unde stim ca super-heroul ii sparge-n mufarina pe toti si o babardeste pe cea mai tare femeie din film. The end.

Hai Rromania, do it like you mean it! Sa vedem daca 3 magari capcana si 2 islamisti sinucigasi sunt in stare s-arunce in aer Casa Poporului - cea mai mare shaormerie din univers! :happy-cheerleaderkid: :violence-guntoting:

_________________
it took 9 years for scientists to crack the human genome just to tell me I share 60% of same DNA as a banana


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Board index » Serioase » Politica, economica, social


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron