Romania Vs. restul lumii

Comentarii si discutii pe tema fixa. Fara chat, ca se sterge.

Romania Vs. restul lumii

Postby noir » Wed Aug 18, 2010 9:25 am

interesant schimbul asta de spio... diplomati intre Rusia si Romania.
Coincidenta dracu` cum se intimpla toate taman acu` cind rominul devine frate cu jidovul. Cind rusii vind uraniu Iranului, acesta urmind sa fie utilizat in scopuri pasnice (my ass :lol: ), pentru a avea cu ce aprinde becurile; cu ce face lumina. Lumina... da` cui? Si unde? :think:

Parerea mea e ca poporul asta de desculti ar trebui sa fie preten cu toata lumea nu sa iste scandal. Pe de alta parte, e corect si normal sa-l trimita inapoi pe """"diplomatul"""" rus. Asta-i procedura. Daca nu-l trimiteau ar fi dovedit inca o data ca sunt niste pussies.
Ce au facut rusii, care din punctul meu de vedere sunt alti desculti / fomisti cu pretentii de super putere (hi2u 21st century, bye bye WW2 / cold war et all), a fost decit o aroganta ca raspuns la arogantele :mrgreen: marinelului.

Io am o teorie care zice ca ORIUNDE ajunge Rromania, in ce se baga, se strica sandramaua si se duce totu` dracului. Orice ar fi planuit si inginerit domnii care ne primesc in hora (UE, NATO etc). Daca teoria sta in picioare, inseamna ca si daca o sa-nceapa WW3 si vom fi printre cei implicati de la bun inceput, nici razboiu` n-o sa fie ceea ce ar trebui si o sa se termine intr-un mod stupid, tipic romanesc. Inca ma gindesc la un scenariu plauzibil dar ma indoiesc ca pot avea rezultate, pt ca tara asta este simply surprising :lol: si face ca cel mai twisted movie ever made sa fie mai predictibil decit un film din seria Die Hard sau James Bond, unde stim ca super-heroul ii sparge-n mufarina pe toti si o babardeste pe cea mai tare femeie din film. The end.

Hai Rromania, do it like you mean it! Sa vedem daca 3 magari capcana si 2 islamisti sinucigasi sunt in stare s-arunce in aer Casa Poporului - cea mai mare shaormerie din univers! :happy-cheerleaderkid: :violence-guntoting:
it took 9 years for scientists to crack the human genome just to tell me I share 60% of same DNA as a banana
User avatar
noir
Master
Master
 
Posts: 3278
Joined: Tue Jun 06, 2006 9:13 pm
Location: Balaceanca

Return to Politica, economica, social

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron