Aici ne-am oprit la dus (nu, nu ne-am intalnit nici cu Web nici cu Ari

)
Asta a fost la dus, fiindca la intoarcere prin Austria am prins o vreme demna de luna August.
Dupa o ploaie cu gheato-zapada a scazut temperatura la 13 grade si cam totul era alb in jur.
Cand a stat ploaia MdeB a deschis geamul lui sa inspiram aerul curat si proaspat de munte

dar tiristii de pe partea cealalta gasisera ca-i fun sa treaca aproape de linia de mijloc, unde apa era mai mare, sa ude tot ce era dincolo. Deh, se distrau si ei.
Asa ca am incasat un jet de apa cu gheata de MdeB a inchis rapid geamul. Dar a deschis trapa.
Dupa ce am vazut noi ca se-ncrunta de inca o furtuna ne-am oprit repejor in primul orasel pe dreapta St. Florian. Nu ca l-am fi ales, dar asta era primul care s-a aratat.
Ne-am cazat si a inceput furtuna. Rar am vazut asa ceva. Fulgera la fiecare secunda si curgea apa nu in picaturi, ci in suvoaie.
Cum ne uitam noi linistiti pe geam a inceput sa urle sirena din oras.
Nu stiu daca ati auzit vreodata cum suna o sirena din aceea de alarma, dar te cam trec fiorii.
MdeB s-a dus la receptie sa vada despre ce-i vorba si a aflat ca suna fiindca-i pericol de apa mare in oras.
Ne-am zis ca am ales la fix orasul.
Asa ca MdeB s-a gandit sa mute masina un pic mai sus, fiindca era cam intr-o vale parcata.
Dupa mai mult de o juma' de ora a venit cam ud

si mi-a zis "guess what? Am uitat trapa deschisa"
Nu va pot spune cat era apa in masina

am avut multe zile scaunele ude (cu toata incalzirea lor, degeaba) Am mers cu pungi de plastic pe scaune.
Pe langa bord toate pluteau, la picioare era de vreo 10 cm.
Sa va pun si niste poze cu ploaia pe autostrada, aia dinainte de furtuna, cape urma n-am mai pozat.