Author |
Message |
el_che
|
Post subject: Posted: Mon Jun 30, 2008 10:43 pm |
|
Joined: Mon Mar 15, 2004 10:01 pm Posts: 13443 Location: Bucurestiu' revolutionar
|
Bunny the Lifeguard wrote: el_che wrote: sasha_eu wrote: nu mai zice branzica !!  Daca mananci iaurtuletz cu branzica te mentii slabutzica.  Data viitoare cand vorbesc cu tine live te pun sa repeti propozitia asta 
Dupa cate beri ? 
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Posted: Mon Jun 30, 2008 10:43 pm |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
el_che wrote: Bunny the Lifeguard wrote: el_che wrote: sasha_eu wrote: nu mai zice branzica !!  Daca mananci iaurtuletz cu branzica te mentii slabutzica.  Data viitoare cand vorbesc cu tine live te pun sa repeti propozitia asta  Dupa cate beri ? 
a-haa! n-ai curaj 
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Posted: Mon Jun 30, 2008 10:45 pm |
|
|
iegzact. pe sec, domnu'...

_________________ .
you will not ignore my signature! 
|
|
 |
|
 |
gargarita
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 3:57 pm |
|
 |
buburuza |
 |
Joined: Fri Mar 26, 2004 10:33 am Posts: 12784 Location: washington bbc, biroul ovul, sector5
|
|
 |
Bonnie
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 4:47 pm |
|
Joined: Sun Feb 20, 2005 6:55 pm Posts: 5343 Location: Bucuresti
|
Faina. Mult mai faina ca ale noastre la produse similare
Sasha, vezi ca a mai aparut o reclama la branzica cu fructe, ceva, n-am retinut firma.
Cel mai rau si mai rau ma ienerveaza reclama aia cu 24 banking de la BCR.  Ala tragea cu urechea, femeia vroia si ea sa plece un pic si hop si el cu 24 banking. Asta trecand peste cat de prost pot juca amandoi si cat sunt de penibili. 
|
|
 |
|
 |
el_che
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 4:58 pm |
|
Joined: Mon Mar 15, 2004 10:01 pm Posts: 13443 Location: Bucurestiu' revolutionar
|
|
 |
|
 |
Coral
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 5:05 pm |
|
|
|
 |
|
 |
Coral
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 5:06 pm |
|
|
Bonnie wrote: Faina. Mult mai faina ca ale noastre la produse similare Sasha, vezi ca a mai aparut o reclama la branzica cu fructe, ceva, n-am retinut firma. Cel mai rau si mai rau ma ienerveaza reclama aia cu 24 banking de la BCR.  Ala tragea cu urechea, femeia vroia si ea sa plece un pic si hop si el cu 24 banking. Asta trecand peste cat de prost pot juca amandoi si cat sunt de penibili. 
Asta? http://www.youtube.com/watch?v=0hcZrEDzOMQ
Dap oribila 
_________________ * Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards.
(Soren Kierkegaard)

|
|
 |
|
 |
Bonnie
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 5:50 pm |
|
|
el_che wrote:
Absolut, de-aia habar n-avea ca deja foloseste 24 banking.  Si daca gandea la fel, trebuia sa stie ca fata vroia s-o tuleasca putin.
Da Coral, aia.
Aha, dar vad ca ai mai descoperit una din preferatele mele.  Aia saracii parca sufera de ceva boli nervoase. 
|
|
 |
|
 |
Andi
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 7:12 pm |
|
 |
PR-ul za forumului |
Joined: Fri Mar 21, 2003 12:30 pm Posts: 9961 Location: pe ici, pe colo...
|
|
 |
|
 |
gargarita
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 8:45 pm |
|
 |
buburuza |
 |
Joined: Fri Mar 26, 2004 10:33 am Posts: 12784 Location: washington bbc, biroul ovul, sector5
|
Coral wrote: http://www.youtube.com/watch?v=eu61kG_b9uU&feature=related Ma enerveaza la culme reclama asta si in varianta asta ma enerveaza si mai rau..f idioata  Da asta imi place mult http://www.youtube.com/watch?v=uWMGEMi1bGE 
Fix pe dos!
Reclama la Twix imi place  , aia la detergent nu. Deloc.
24 banking ... nu-mi place. Nu-mi place nenea ala. Poa´ sa stea si in cap!
Da, Andi ... aia cu Florin Piersic e campioana libidinoseniei, din pacate.
Alta reclama ... cea la CEC bank ... sa dea naiba daca la inceput am inteles de ce le-ar trebui alora o camera ... sau doua ... sau trei.  Fcors ca nu vazusem lupii pentru ca mi se parea foarte misto ce faceau aia acolo! 
|
 |
Coral
|
Post subject: Posted: Thu Sep 11, 2008 10:16 pm |
|
|
Cum am putut sa uit de Florin Piersic  el saracu are 70 si de ani si aia nu are mai mult de 20 de ani si el mai si geme...oribil... 
_________________ * Life can only be understood backwards, but it must be lived forwards.
(Soren Kierkegaard)

|
|
 |
|
 |
Aristita
|
Post subject: Posted: Fri Sep 12, 2008 12:02 am |
|
 |
Master |
 |
Joined: Sun Jan 09, 2005 8:55 pm Posts: 5979 Location: nici aici, nici aici
|
gargarita wrote: aia la detergent nu. Deloc. Si mie mi se pare odioasa, dar am ras de numa' cand am citit comentariile: Quote: poate ma trezesc cu un cristal d'ala in chiloti d'ala portocaleu 
_________________ There is fiction in the space between you and me.
|
|
 |
|
 |
pitika
|
Post subject: Posted: Mon Sep 15, 2008 12:33 pm |
|
Joined: Thu May 13, 2004 2:25 pm Posts: 12465 Location: intre munti
|
|
 |
|
 |
Milorad de Bouteille
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu Mar 25, 2010 12:31 am |
|
Joined: Mon Mar 01, 2004 4:34 pm Posts: 9219 Location: Sat Butoiesti
|
Mai, voi vedeti reclama aia, adorabila de fapt, de la banca Tran*ilvania cu zanul ala gras care le da un credit tampiteilor aia doi? Zanul zice: Va dau un cre...El, inecandu-se cu cafeau gratuita de la banca (sic) : ...dit ? Asa ! De nevoi pe...Ea, dupa o pauza de iluminare, ...rsonale Adica, chiar atat de cretini crede banca ca sunt cei care se indatoreaza pt diferite nevoi ? Se pare ca da, din moment ce propune o asa reclama si mai mult decat asta, o prezinta pentru convingerea viitorilor clienti pe care din start ii crede fraieri si le spune clar ca sunt cam fraieri, le arata de fapt si imaginea si rade impreuna cu ei de cat de fraieri sunt 
_________________ Excesul de zahar, sare si unsuare dauneaza grav tuturor (Seniorul Milorad de Bouteille) 
|
|
 |
|
 |
noir
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu Mar 25, 2010 2:36 pm |
|
Joined: Tue Jun 06, 2006 9:13 pm Posts: 3278 Location: Balaceanca
|
asa-i vecine. Pe mine ma streseaza si sloganul B*R: "Gandim la fel!" - Sa muriti voi?  No shit, sherlock? Daca ar avea idee ce-mi trece mie prin cap, uneori, de mai multe ori, aproape mereu  ..... cum zicea nenea ala: pentru orice actiune exista o reactiune egala si opusa. Fac ei misto de fraieri, da` ce-o sa mai baleasca de pofta unui bailout, of oooff
_________________ it took 9 years for scientists to crack the human genome just to tell me I share 60% of same DNA as a banana
|
|
 |
|
 |
Michigan
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Mon May 10, 2010 1:11 pm |
|
|
aia de la becere gandesc toti la fel, nu la fel cu noi 
_________________ God shaves the queen!
|
|
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Wed May 26, 2010 10:16 pm |
|
|
ma, voi ati vazut cretinitatea aia de reclama la tiglele bramac? aia cu scotianul in fusta de tigle? wtf where those guys on...? insane in the brain...
_________________ .
|
|
 |
|
 |
Bonnie
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Wed May 26, 2010 10:43 pm |
|
|
Ma, pe-aia n-am vazut-o, dar ma omoara aia cu cel care plange isteric fiindca el n-a castigat nimic. Si primeste brusc un Mc.  Cand il aud mi se zbarleste parul si mi se onduleaza o spranceana. V-am zis ca nu-mi place sa sopteasca cineva? Nu? Ei bine, daca vrea cineva sa ma enerveze, sa vorbeasca in soapta. Cu ocazia asta ma intreb de ce trebuie sa sopteasca lasciv toate duducile cand gusta branza, ciocolata, se spala cu nu stiu ce sampon de orez sau ne spun ca meritam nu stiu ce creme. OK, daca mananci o branza, oricat de pufoasa o fi branza aia, oricat de cremoasa, nu cred ca poate fi atat de orgasmica incat sa faca pe cineva sa sopteasca languros si in extaz "braaaaaaaanzaaaaaaaaaa almeeeeeeeeeetteeeeeeeeeeeeeee" 
|
|
 |
|
 |
Bunny the Lifeguard
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Wed May 26, 2010 10:51 pm |
|
|
nu te aud, ca vorbesti in soapta, iar la televizor urla o tanti ca danseaza pentru ea  e epidemie de stupizenii la tembelizor, daca e ieftin se presupune ca trebuie sa fie neaparat si prost copywriting-ul asta?
_________________ .
|
|
 |
|
 |
Michigan
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu May 27, 2010 7:53 am |
|
|
cred ca au targetul intre 2 - 5 ani, ca vad ca pe fi-miu il captiveaza porcariile astea 
_________________ God shaves the queen!
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu May 27, 2010 8:49 am |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
Bunny the Lifeguard wrote: ma, voi ati vazut cretinitatea aia de reclama la tiglele bramac? aia cu scotianul in fusta de tigle? wtf where those guys on...? insane in the brain... daaaa, cand am vzt prima data nu mi-a venit sa cred ce transmit 
 |
|
 |
WebWanderer
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu May 27, 2010 9:36 am |
|
Joined: Thu Jun 05, 2003 6:41 pm Posts: 17245 Location: are
|
Bonnie wrote: OK, daca mananci o branza, oricat de pufoasa o fi branza aia, oricat de cremoasa, nu cred ca poate fi atat de orgasmica incat sa faca pe cineva sa sopteasca languros si in extaz "braaaaaaaanzaaaaaaaaaa almeeeeeeeeeetteeeeeeeeeeeeeee"  Ce stii tu ce fetisuri au alea? Free the fetish, cum se spunea mai demult exact pe acest forum. Cenzor invidios care iesti! 
_________________ "Perseverance does not equal worthiness. Next time you want to get my attention, wear something fun. Low-riding jeans are hot." - House
|
|
 |
|
 |
sasha_eu
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu May 27, 2010 2:22 pm |
|
 |
zana padurilor |
 |
|
da, Bonnie, cam dubios: si cu mere si cu soptitul si partea cu ATM-ul care iti mananca hap-hap cardul  free the fetish 
 |
|
 |
Bonnie
|
Post subject: Re: HAi sa facem praf niste reclame stupide ! Posted: Thu May 27, 2010 4:30 pm |
|
|
sasha_eu wrote: da, Bonnie, cam dubios: si cu mere si cu soptitul si partea cu ATM-ul care iti mananca hap-hap cardul  free the fetish  Da-n rest sunt perfecta, trebuie sa recunosti. Ah, nici pe satin nu pot pune mana. PS da' ce memorie ai!  Si care credeam ca eu am cea mai buna memorie. Adica sunt perfecta, stii? 
|
|
 |
|
 |
|